Mezinárodní letní tábor 2018-Shinkyokushinkai karate ČR

Mezinárodní letní tábor organizace 2018– Shinkyokushinkai karate ČR Chorvatsko, ostrov Murter, v termínu od 10. 8. 2018 do 17. 8. 2017 – odjezd je vždy večer před termínem mezi 18.00 a 19.00 hod., návrat vždy v dopoledních hodinách den následující po termínu. Ubytování v apartmánu / zákonné pojištění CK / spotřebu energií / služby delegáta CK / služby místní CK / pitný režim / dopravu zájezdovým klimatizovaným autobusem s WC a plnou penzi po celou dobu pobytu (viz příklad jídelníčku).

Ostrov Murter leží v samém středu chorvatského pobřeží, v jednom z klimaticky nejčistších míst Evropy. Přírodní prostředí této destinace – oblasti Kornatských ostrovů, ostrova Murteru a jeho okolí je chráněno zvláštním zákonem Chorvatské republiky. Je zde zakázána veškerá činnost, která by mohla vést k znečištění vody nebo ovzduší. Kornatské ostrovy jsou, pro svou jedinečnost, světovou přírodní rezervací pod patronací organizace UNESCO, která na čistotu zdejší přírody dohlíží.

Ostrov Murter je s pevninou spojen jen krátkým mostem. Pobřeží ostrova je porostlé řídkým piniovým lesem a svá místa si zde vyberou jak milovníci žhavého slunce, tak i příznivci příjemného stínu. Každého návštěvníka uchvátí překrásné přírodní scenérie a bohatství v moři i na zemi. Najdete zde jak místa pro sportovní vyžití, tak i tichá klidná zákoutí pro odpočinek a relaxaci. Moře okolo ostrova není příliš hluboké, takže již při pouhém šnorchlování je zde možné pozorovat platýse, chobotnici, rejnoka, různé druhy ryb a množství jiných živočichů.

Murter je osídlen již od 12. století. Dříve býval rájem pirátů, dnes je vyhlášeným rájem všech jachtařů, potápěčů a lidí, kteří mají rádi aktivní dovolenou – je zde několik potápěčských škol, tenisové kurty, fotbalové hřiště, minigolf a výborný terén na jogging a pro cykloturistiku. Najdete zde i supermarkety, restaurace, kavárny, směnárny, půjčovny dopravních prostředků, kadeřnictví, lékárnu i zdravotní středisko. Pláže jsou tu přírodní oblázkové s vápencovými plotnami, uměle upravené (sypané drobnou kamennou drtí), ale i přírodní písčité. Asi 350m od apartmánu Márija (4 min. chůze) najdete velkou pláž s písečným dnem Slanica. Jednotlivé apartmány v apartmánových domech jsou standardně vybaveny a zařízeny. Jsou zde kuchyňské kouty s lednicí a Varnou konvicí, soc. zařízení s WC a se sprchovým koutem.

V apartmánovém domě Márija je velká společenská místnost a velká terasa a dvorek, které jsou vhodné pro pohybové činnosti a společné akce kolektivů. Pláž Slanica a také Lučica, které mají písečné dno, jsou velice vhodné pro sportovní aktivity a hry nejen malých dětí. Více informací u vedoucích klubu.

error

Líbila se vám stránka? Sdílejte ji se světem

ZPĚT
× WhatsApp Chat